Tekststørrelse
   
Om meg Skriv ut E-post
Jeg er født i Sandefjord den 11. august 1971. Der bodde jeg sammen med mamma, pappa og to eldre brødre. Jeg gikk på verdens hyggeligste barneskole, - Vesterøy barneskole, deretter på Varden ungdomsskole og Sandefjord Handelsgymnasium. Da jeg var 19 år flyttet jeg til Oslo for å studere juss. I studietiden jobbet jeg som lærervikar på Ruseløkka barne- og ungdomsskole og hos H&M på Aker Brygge. Når jeg var ferdig på jussen jobbet jeg en kort periode i Nes i Akershus som eiendomsforvalter, deretter begynte jeg som juridisk rådgiver i Plan- og bygningsetaten i Oslo. I dag jobber jeg som juridisk rådgiver i Statens vegvesen.

Jeg bor på Ulsrud i Oslo sammen med samboeren min, Tore, og fire barn, - Elin (stedatter) født 1993, Erik (stesønn) født 1995, Helge født 2003 og Trygve født 2005.


Jeg har alltid vært glad i å skrive. Har helt siden studietiden skrevet små hverdagshistorier om alt og ingenting, reisedagbøker og annet. Men det var i 2004 jeg startet på en historie som kunne være av interesse for flere enn meg selv og mine nærmeste. Det ble historien om Stian og jeg – den hvite damen på loftet.

Det var nok det å bli stemamma som ga meg lysten til å skrive for barn. Det å ”plutselig” leve sammen med to barn ga meg flashback til min egen barndom med storebrødre, mamma og pappa. Og som voksen kunne jeg nå se mange av de episodene som barn opplever, i forhold til søsken og i forhold til foreldre, fra to sider. Det ga meg idéer til en del komiske og en del litt mer alvorlige scener, som jeg ønsket å få ned på papir. I tillegg ønsket jeg å ha med det skumle, for alle elsker jo den kriblende følelsen ved det som er skummelt?

Jeg synes det er veldig gøy å leve meg inn i historiene og få anledning til å skrive ut idéene mine. Derfor skriver jeg så ofte jeg har tid …

 

 
Om meg