Tekststørrelse
   
Omtale Skriv ut E-post

Stian og jeg. Den hvite damen på loftet. (utgitt i 2006)

”Dette er en krimbok for barn mellom seks og tolv år. Boken er velskrevet, lærerik og fryktelig spennende. Den har gode illustrasjoner, og ungene elsker dem.”

Liv Gade, bokinspirator,  Norli.


”Dette var en spennende bok for de yngste lesere.”

Ine Marit Torsvik Bertelsen, barne- og ungdomslitteratur blogg.

”Dette er første bok i en lettlest serie om Stian og Egil. Marit Gran Ilseng skildrer hverdagsliv og forholdet mellom brødrene godt, selv om man kan undre seg hvor slem storebroren er. Etter hvert blir det ganske spennende, noe Charlotte Helgelands svart-hvite illustrasjoner bygger opp om. Boka er passe spennende og passe lang å lese for barn fra omtrent ti år og oppover.”

Oppland Arbeiderblad.Stian og jeg. Ridderrøysa. (utgitt i 2007)

”En elegant liten thriller for barn. Frydefulle grøss kombinert med en liten dose Norgeshistorie. For her møter vi den bitre ridderen Rane som ble begravet for hundrevis av år siden i en steinrøys – og som kanskje viser seg for Stian og Egil på en torsdag – midt på natten i øsende sommerregn. Anbefales på det varmeste."

Liv Gade, bokinspirator, Norli.


 

Stian og jeg. Vulkanøya. (utgitt i 2008)

”Krimbok for deg mellom seks og tolv år. Velskrevet, lærerik og fryktelig spennende. Du vil elske den!”

Liv Gade, bokinspirator, Norli.

 

Stian og jeg. Stian forsvinner. (utgitt i 2009)

”Per Olav leser (for Sofia, 7): Stian forsvinner av Marit Gran Ilseng. Vi har så vidt kommet i gang med boken, men den fanget øyeblikkelig min 7-årings interesse. For her er det rett inn i en ukjent, men fascinerende ungdomsverden med forelskelse, sjalusi, baksnakking og mistenkeliggjøring. Temaer som automatisk spisser ørene til en 7-åring som ikke kan bli stor fort nok.”

Per Olav Solberg, redaktør, Bok og Samfunn.

 

 
Omtale